logo
logo

Bemutatkozás

A HOZAM 2001 KFT Tolnai Hozam KHT néven 1996-ban kezdte meg működését. A társaság létrehozásának elsődleges célja közhasznú tevékenységként a területfejlesztéssel, vidékfejlesztéssel kapcsolatos szakmai feladatok ellátása volt. 1997 elejétől a társaság tevékenységében jellemzően az üzleti alapon végzett tanácsadási, szakértői tevékenység nyert teret. Ezzel a folyamattal párhuzamosan a közhasznú tevékenységek végzésével kapcsolatos aktivitás megszűnt. Az üzleti alapon végzett területfejlesztési támogató tevékenység keretében a társaság foglalkozik projektgenerálással, projektek kidolgozásával, programkészítéssel, pályázatok összeállításával, kidolgozásával. Az elsődlegesen kis- és középvállalkozások megbízásából végzett vállalkozásfejlesztés, projektfinanszírozás területén a fentiek mellett még hitellehetőségek feltárásával is foglalkozunk.

A megváltozott tevékenység miatt a társaság 1999 októbere óta működik HOZAM 2001 KFT néven, új tulajdonosi struktúrában.

Jelenleg 10 fővel végezzük tevékenységüket (ügyvezető, finanszírozási tanácsadó, projektmenedzserek, pénzügyi-gazdasági vezető, asszisztens), emellett azonban – eseti megbízásokon keresztül – több mint 15 rendszeresen foglalkoztatott szakértőt veszünk igénybe a megbízások teljesítése érdekében.

Programjaink megvalósításához, a projektek kidolgozásához módszerünk a személyre szabott tanácsadás, a folyamat teljes mértékű követése a projekt ötlettől a megvalósulásig.